top of page

Familien

Familien blev samlet i 2020 som Benjamin Hav’s backingband. Siden har bandet spillet landet tyndt med Hav, og skabt et renomme som et af landets mest velspillende og underholdende orkestre på den danske livescene. Familien har i samarbejde med Benjamin udviklet et legende, sprudlende, kreativt og sansebombarderende live-show med håndholdt, velspillet og tungt swingende musik tilsat vidunderlige dansetrin, skarpe blæsere og en stor portion befriende humor. Et band der giver dig lyst til bevæge sig og trække det helt store smil frem.

 

Familien har sideløbende med Hav’s koncerter udviklet flere instrumentale numre og et musikalsk univers hvor musikken lever på musikkens egne præmisser. På egne ben uden Hav har de leveret koncerter på små intime spillesteder med deres sammenspil i centrum. Ingen backtracks eller tricks - men råt, groovebaseret livemusik. 

 

Familien består af et stærkt lineup:

 

Viggo Bandholm: keys

Kristoffer Sjelberg: trommer / percussion

Emil Falk: guitar

Bastian Sjelberg: bas

Troels Mørkenborg: sax

Birk Nevel: trommer / percussion

Torben Jensen: sax

 

Når Familien spiller vil der altid stå en dør på klem til overraskelser og et drys magi. Det umiddelbare der opstår i mødet mellem musikere rendyrkes for fulde gardiner. Du ved ikke hvad der rammer dig, men du ved det er godt!

 

Velkommen i Familien

Kontakt

bottom of page